Leave Your Message
Mmekọrịta dị n'etiti resveratrol na ahụike mmadụ

Akụkọ

Mmekọrịta dị n'etiti resveratrol na ahụike mmadụ

2024-07-24 11:56:08

Resveratrol, ihe na-abụghị flavonoid polyphenol organic compound, bụ antitoxin nke ọtụtụ osisi na-emepụta mgbe a na-akpali ya, na usoro kemịkal C14H12O3. Enwere ike ijikọta ya na akwụkwọ greepu na akpụkpọ mkpụrụ vaịn ma bụrụ ihe na-eme ihe na-eme ihe na mmanya na ihe ọṅụṅụ mkpụrụ vaịn.ResveratrolA na-ahụkwa ihe ndị sitere na ya na opekata mpe ụdị osisi iri asaa na abụọ n'ime 31 genera na ezinụlọ 21 dị ka Vitis, Polygonum, ahụekere na veratrol, gụnyere osisi ọgwụ ndị a na-ahụkarị dị ka knotcane, cassia na mulberry, yana ihe ọkụkụ dị ka mkpụrụ vaịn na ahụekere. . Isi eke isi mmalite nkeresveratrolbụ knotweed na mkpụrụ vaịn.Resveratrolna-adị mfe itinye uche n'ọnụ site n'ọnụ wee pụta na mmamịrị na stool mgbe metabolism. Nnwale in vitro na anụmanụ egosila naresveratrolnwere antioxidant, mgbochi mkpali, anticancer na mmetụta nchebe obi. Ịchọgharị njikọ dị n'etitiresveratrolna ahụike mmadụ na-enyere aka ịkwalite nhazi miri emi na itinye n'ọrụresveratrolna ịkwalite ahụike mmadụ.
2epx

NKWUBIOKWU

Nlele gosiri na tupu itinye aka naresveratrolnwere ike igbochi iris imeju imeju. N'otu oge ahụ,resveratrolachọpụtara na ọ na-egbochi imeju imeju n'oge HIRI site na-emetụta neutrophils. Usoro nkeresveratrolna-achịkwa neutrophils bụ igbochi ndụ neutrophils, okirikiri cell, chemotaxis migration, stress oxidative, secretion cytokine na endothelin-1 autocrine site na igbochi ụzọ akara ERK. Data ndị a na-enyekwu ihe akaebe maka mmetụta immunomodulatory nkeresveratrolma mee ka nghọta anyị gbasara atụmatụ mgbochi iji kwalite HIRI.
p028yt

Ntụaka:
WANG YN, SUN XJ, HAN XT, et al.Resveratrolna-eme ka mmerụ ahụ nke ischemia-reperfusion dị mma site na igbochi neutrophils site na ụzọ akara ERK [J]. Biomedicine & Pharmacotherapy, 2023, 160: 114358. DOI: 10.1016/j.biopha.2023.114358.

Dabere n'ọmụmụ ihe ọmụmụ izizi zuru oke,resveratrolna-arụ ọrụ chemoprotective na chemosensitizing mmetụta site na mgbochi-plasticity, antioxidant, mgbochi mkpali, na pro-apoptotic ụdịdị omume. Na mgbakwunye na mmetụta anticancer ya.resveratrolna-arụkwa ọrụ dị ka onye nhazi nke chemotherapy na-ebute nsị na sel/anụ ahụ nkịtị. Dị ka ọgwụ mgbochi tumor (na-ezubere ọtụtụ usoro), nchikota ọgwụ na-eme ka ọgwụgwọ ya dịkwuo mma site na superposition na synergy, ma na-ebelata mmetụta nke nguzogide chemotherapy.

KPỌTỤRỤ ANYỊ
42d7
Ekwentị mkpanaaka: 86 18691558819
Irene@xahealthway.com
www.xahealthway.com
Wechat: 18691558819
WhatsApp: 86 18691558819
Na nchịkọta, akụkọ a na-enyocha mmetụta mmetụta mmetụta kemịkal nkeresveratrolna mkpụrụ ndụ tumo na ọgwụ chemotherapy site n'echiche nke cell plasticity, nke dị oke mkpa maka mgbanwe nke mkpụrụ ndụ na TME n'oge mgbanwe cell tumor na metastasis. Nke a na-enyekwa mkpali ọhụrụ maka nyocha ọzọ gbasara ọrịa epigenetics nke ọrịa cancer na mgbochi resveratrol-mediated plasticity, na-atụ aro ike na.resveratrol, dị ka phytochemical na-arụ ọrụ, ga-ekere òkè na mgbochi na ọgwụgwọ CRC n'ọdịnihu. ọrụ dị mkpa.

Maka ihe ndị ọzọozigbasara ngwaahịa na ọrụ anyị biko kpọtụrụ anyị.

Ozi:https://www.xahealthway.com/
Resveratrol:
https://www.xahealthway.com/polygonum-cuspidatum-extract-trans-resveratrol-98-hplc-product/